Jezelf laten zien

Een ‘goede’ relatie

Een ‘goede’ relatie is niet de relatie waarin er geen conflicten zijn, maar de relatie waarin conflicten worden opgepakt en ook openlijk worden besproken. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in elkaar en kunnen mensen samen weer verder. Dit proces van omgaan met conflicten noem ik ook wel het kunnen ‘schakelen’ in de relatie.

Schakelen

Schakelen in relaties is een noodzaak om met een goed gevoel op je bestemming aan te komen. Het gaat om het bewust worden van het feit dat een relatie niet statisch is maar steeds in beweging. Het schakelen is echter niet alleen een denkproces maar ook een doen.

Bijstellen van verwachtingen

Verandering is onvermijdelijk en dit noodzaakt ons om steeds weer onze afspraken en verwachtingen bij te stellen aan de werkelijkheid. De bereidheid om iets van  jezelf te laten zien en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen leven schept de voorwaarden voor een gezonde relatie met elkaar.

Steuntje in de rug nodig?

Als je merkt dat er frictie is waardoor relaties niet meer soepel lopen, dan kan ik je hierbij ondersteunen. Ik heb hiertoe 2 mogelijkheden Coaching en Mediation.

Meer weten over wat Verbindend Communiceren voor jou kan betekenen?
Schrijf je dan nu in voor de eerstvolgende introductieavond!

Alles al duidelijk?
Schrijf je dan gelijk in voor een training! Kijk hiervoor op de agenda!
Het is een onschatbare investering in jezelf!

Wil je mij uitnodigen voor een lezing of heb je een andere vraag, vul dan het contactformulier in.