Trainingen

Mijn trainingen en workshops bieden je niet alleen de mogelijkheid om meer over Verbindend Communiceren en werken te leren, maar geven je tevens de gelegenheid om vaardigheden op te doen en je daarin te bekwamen. Daarbij ligt het accent bij trainingen vooral op het verkrijgen en oefenen van nieuwe vaardigheden en bij workshops op het aanreiken van instrumenten, opdoen van inspiratie en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken.
Op de pagina Diensten in het menu tref je tevens de mogelijkheid voor persoonlijke coaching, mediation, herstelconferenties en intervisie.

 

In-company Training

Mijn bedrijfstrainingen worden op maat voor uw bedrijf gemaakt en in compacte vorm aan u aangeboden. HetĀ uitgangspunt is leren door doen om de training zo praktijkgericht mogelijk te maken. Ik zal daarbij gebruik maken van diverse werkvormen en spelelementen inbrengen waardoor een team beter gaat functioneren. Zo wordt theorie en praktijk met elkaar verbonden. Voorbeelden treft u hieronder aan. Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis verkennend gesprek!