Training overzicht
training23

Geef beter Feedback

Waar gaat deze training over?

Correcte feedback is van enorme waarde in een bedrijf. De reden waarom mensen een hekel hebben gekregen aan ‘feedback’ is omdat dit onder dezelfde naam ook wel wordt gebruikt als een nette manier om kritiek te leveren. In deze training keren we terug naar feedback als instrument om een transparante werkomgeving te creëren waarin iedereen respectvol informatie uitwisselt die de bedrijfsdoelstelling ten goede komt. Tijdens deze 2-daagse training (effectieve tijdsbelasting 6 uur p.d.) oefenen deelnemers zich in het (kritiekloos) geven en ontvangen van feedback alsmede het uiten van waardering. Zie ook mijn video over dit onderwerp klik hier.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor medewerkers, managers en zelfstandig ondernemers op MBO-nivo en hoger die in een zakelijke omgeving of in contact met publiek werken en hun vaardigheden willen vergroten.

Workshops die niet op de lopende agenda staan worden op aanvraag ook voor groepen gegeven.

Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (Nonviolent Communication). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie.

Kosten

ZAKELIJK
€ 450,- (2 dagen inclusief koffie, thee, handleiding en lunch).
ZZP
€ 300,- (2 dagen inclusief koffie, thee, handleiding en lunch).
IN-COMPANY
vraag een offerte aan.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.