Training overzicht
training18

Geef beter Feedback

Waar gaat deze workshop over?

Tijdens deze 1-daagse training (effectieve tijdsbelasting 6 uur) geven we een nieuwe betekenis aan het woord feedback. Het gaat niet meer om netjes verpakte kritiek en is ook geen manier om jouw mening te laten horen. Bij feedback geven gaat het er om dat een ander gaat begrijpen hoe jou iets raakt en wat dat voor jou betekent. Het doel van feedback is de ander inzicht te geven zodat je samen opnieuw naar een situatie kunt kijken en mogelijke oplossingen kunt bespreken. We gaan het ook hebben over feedback krijgen. Feedback wordt vaak als kritiek ervaren en heeft dan een negatieve invloed op een relatie of samenwerking. Luistervaardigheid is belangrijk om de werkelijke intentie achter de boodschap te ontdekken.

Hoe verloopt deze workshop?

De opbouw van de workshop bestaat steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Deze workshop is vooral gericht op het aanreiken van instrumenten, opdoen van inspiratie en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst (workshops in het Engels zijn mogelijk) en zijn communicatieve en luistervaardigheid wil uitbreiden. Zowel zakelijk als in de privé sfeer kunnen de geleerde vaardigheden direct worden toegepast.

Workshops die niet op de lopende agenda staan worden op aanvraag ook voor groepen gegeven.

De in deze workshop besproken vaardigheden maken tevens deel uit van de verdiepingstraining Verbindend Communiceren VC II: Inzicht welke je op de agenda op deze site terug kunt vinden.

Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (Nonviolent Communication). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie.

Kosten

PARTICULIER
€ 130,- (inclusief handleiding, koffie en thee).
ZAKELIJK
€ 175,- (inclusief handleiding, koffie en thee).

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.