Training overzicht
training22

Conflicthantering

Deze workshop biedt inzicht en praktische handvaten inzake het omgaan met conflicten. Het geeft je het inzicht dat helpt om conflicten te voorkomen en te zorgen dat je er niet aan bijdraagt. Deelname aan deze workshop vergroot de communicatieve en luistervaardigheid. Na afloop heb je meer zicht op wat het conflict veroorzaakt, is helder hoe je kunt voorkomen dat je er aan bijdraagt, heb je meer keus in het oplossen van conflicten. Deze workshop is beschikbaar als introductie tot het onderwerp zowel als volledige training, en kan worden gegeven in 4 modules die ieder een dagdeel (effectieve tijdsbelasting 3 uur per dagdeel) in beslag nemen. Ook het onderwerp veiligheid volgens de principes van het CPTED komt daarbij aan de orde.

Hoe verloopt deze workshop?

De opbouw van de workshop bestaat steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Deze workshop is vooral gericht op het ontwikkelen van vaardigheid, het aanreiken van instrumenten en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken.

Voor wie is deze workshop geschikt? 

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst (workshops in het Engels zijn mogelijk) en beroepshalve vaker met conflicten in de zakelijke sfeer te maken heeft. Dit kan variëren van werkzaamheden in een call-center tot direct fysiek contact met cliënten.

Workshops die niet op de lopende agenda staan worden op aanvraag ook voor groepen gegeven.

Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg ( Nonviolent Communication ). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie.

Kosten

ZAKELIJK
€ 225,- (1 dag inclusief koffie, thee, handleiding en lunch).
ZZP
€ 150,- (1 dag inclusief koffie, thee, handleiding en lunch).
IN-COMPANY
vraag een offerte aan.

Introductie workshop van 3 uur:
ZAKELIJK
€ 130,- (Incl. koffie en thee)
ZZP
€ 95,- (Incl. koffie en thee)
IN-COMPANY
vraag een offerte aan.

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.