Training overzicht
Screen Shot 2020-07-04 at 21.35.25

Online Interactieve Basistraining Verbindend Communiceren

Krijg meer grip op je communicatie en leer beter verbinding maken met anderen en jezelf

Start zondag 19 september – 19:00 tot 21:00 – online Via Zoom
Start zondag 31 oktober – 19:00 tot 21:00 – online Via Zoom

Prijs: €165,00 maar €85,00 p.p!

Live zaterdag 20 november 10:00 tot 17:00 uur in Nieuwegein.
Prijs: €165,00 p.p incl lunch.

Online! Govert van Ginkel geeft nu ook online de interactieve 1-daagse basistraining verspreid over 4 dagdelen, t.w. op 19, 26 september en 3 en 10 oktober 19.00-21.00 uur en 31 oktober, 7, 14 en 21 november 19-21 uur.

Live
 en met in achtneming van eventuele Corona veiligheids/hygienische maatregelen kun je ook in 1 dag deelnemen aan de basistraining Verbindend Communiceren. Dit kan op zaterdag 20 november van 10-17 uur. Je leert de basisprincipes van Verbindend Communicerenen hoe je beter – en met meer resultaat – verbinding kunt maken met anderen en jezelf.

Wat is Verbindend Communiceren?

Je zult het waarschijnlijk herkennen: hoe goed je je best ook doet, de manier waarop je communiceert geeft niet altijd de gewenste uitkomt, hoe goed de intenties van beide gesprekspartners ook kunnen zijn. De reden is vaak simpel: maar weinig mensen hebben van nature effectief leren communiceren. Hierdoor kunnen de dingen die we over en weer doen en zeggen, voor veel onnodige verwarring, misverstanden en irritatie zorgen.

Verbindend communiceren is hiervoor de oplossing. Het leert je bij de feiten te blijven en de behoeften van jezelf en je gesprekspartner te begrijpen. Leren luisteren naar wat de ander bedoelt naast wat er wordt gezegd is nog een hele kunst. De helderheid die je krijgt als je begrijpt wat er in de ander en jezelf omgaat helpt je om betere keuzen te maken.

Verbindend Communiceren stelt je in staat om:

 • Effectiever te communiceren
 • Verbinding te maken met jezelf en anderen
 • Andere mensen beter te begrijpen
 • Naar elkaar te blijven luisteren
 • Bij de feiten te blijven
 • Minder te oordelen
 • Grenzen te verkennen en aan te geven
 • Om te gaan met boosheid en verdriet
 • Beter je doel te bereiken

Voor wie?

Tijdens de 1-daagse basistraining Verbindend Communiceren laat Govert je de theorie achter Verbindend Communiceren zien en de wijze waarop je dit in de praktijk kunt toepassen. We beginnen dan met het verkennen van onze gevoelens en behoeften in specifieke situaties. Aan de hand van oefeningen en ga je samen met anderen in de Zoom ‘breakout rooms’ aan de slag om beter onder woorden te brengen wat je bezig houdt en wat je graag tegen anderen zou willen zeggen. Je wilt toch immers ook dat wat je werkelijk wilt zeggen ook goed overkomt? Dit vraagt oefening en je zult merken dat je aan het eind van deze dag voor jezelf al veel meer duidelijkheid hebt dan daarvoor. Spelvormen houden het luchtig en brengen ook wat humor in de dag waardoor je zult merken dat de tijd snel gaat die dag.

Over de trainer

De training wordt gegeven door Govert van Ginkel. Hij heeft ruime ervaring als trainer in Verbindend Communiceren en is daarnaast coach, mediator en intervisor. “Mensen leren bij mij hoe je een unieke positieve invloed uitoefent op je eigen situatie en omgeving: ontdek je persoonlijke waarden, leer deze kennen en leef er naar. Voor mij zijn dat authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid.”

Kosten

Online €165,00 maar €85,00 p.p!

Op locatie 10:00 tot 17:00 uur  €165,00 p.p incl lunch.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.

 • 19 sep

  Online interactieve basistraining Verbindend Communiceren

  Online via Zoom

  19, 26 september en 3 en 10 oktober 19.00-21.00 uur

 • 31 okt

  Online interactieve basistraining Verbindend Communiceren

  Online via Zoom

  31 oktober, 7, 14 en 21 november 19-21 uur

 • 20 nov

  Korte basistraining Verbindend Communiceren

  Nieuwegein

  10-17 uur